Societatea Savana Comteh s.r.l. este Partener autorizat Sennheiser in Romania din anul 1991 facand accesibile produsele grupului Sennheiser pe tot teritoriul Romaniei in mod direct sau prin reteaua teritoriala de Parteneri autorizati Sennheiser prezentati la: www.savana.ro.
Savana Comteh are competente depline si poate importa orice produs sau echipament oferit de Grup Sennheiser.

Vizualizati aici: Portofoliu Clienti ai Savana Comteh

Este important de mentionat si faptul ca Savana Comteh, prin Departamentul de Garantii si Service, autorizat de Sennheiser in Romania poate executa reparatii atat in garantie cat si in post-garantie la produsele Sennheiser. Tot prin acest departament se pot comanda toate componentele si accesoriile continute in catalogul de piese de schimb Sennheiser.

Grup Sennheiser este compus din urmatoarele companii:
Sennheiser (www.sennheiser.com)
Sennheiser Communications (www.sennheisercommunications.com)
Neumann (www.neumann.com)

Departamentul nostru de Inginerie si Consultanta, cu o vasta experienta in proiectare audio cu echipamente furnizate de grupul Sennheiser, va ofera cele mai bune solutii pentru aplicatia Dvs.

De peste 60 de ani numele SENNHEISER este sinonim cu produse de inalta calitate si solutii complexe realizate “pe masura”, pentru tot ceea ce priveste inregistrarea, transmiterea si reproducerea sunetului.

Sennheiser este o firma de prestigiu care pe parcursul anilor de existenta a primit numeroase premii acordate in lumea tehnicii de sunet cum ar fi:

 
premiu_emmy

Premiul EMMY

 
premiu_grammy

Premiul GRAMMY

 
premiu_oscar

Premiul OSCARUL TEHNIC

 
IADE

Premiul pentru INOVATIE