Savana Comteh are competente depline si poate importa orice produs sau echipament oferit de Grup Sennheiser.

Grup Sennheiser este compus din urmatoarele companii:
Sennheiser (www.sennheiser.com)
Sennheiser Communications (www.sennheisercommunications.com)
Neumann (www.neumann.com)

Formular Comanda Persoane Fizice

Formular Comanda Persoane Juridice

Comanda se poate face si telefonic, apeland :


021-232.91.67
021-232.97.20

Pentru a face o comanda de pe site-ul nostru nu trebuie sa va inregistrati inainte.
Datele Dvs. personale ne sunt necesare doar in momentul in care doriti sa lansati o comanda, pentru a intocmi Factura, Garantia si documentul de transport (AWB) pentru firma de curierat rapid Fan Courier.

Completarea formularului:

Alegeti formularul de comanda corespunzator.
Modelul produsului nu se completeaza automat.
In continuare va rugam sa completati rubricile formularului:

Produsele si cantitatile comandate:

- se completeaza denumirea produsului si cantitatea solicitata dupa modelul:
Exemplu:   HD 558 = 1 buc.

Date personale / Date Societate:
– se completeaza datele solicitate in rubricile afisate. Aceste date sunt necesare pentru a intocmi Factura, Garantia si AWB-ul (documentul de transport) firmei de curierat rapid Fan Courier.

Modalitate de transport:
- transportul se face doar prin firma de curierat rapid Fan Courier ce va livreaza coletul cu produsele comandate la adresa indicata de Dvs. (ex. acasa, servici, etc.).

Modalitate de plata:
– din formular alegeti una din cele doua variante:

Plata ramburs
– se achita la curier in numerar contravaloarea comenzii Dvs. Aceasta suma de bani trebuie sa fie aceiasi cu suma comunicata de agentul nostru de vanzari in momentul confirmarii comenzii si cuprinde: valoarea produselor (afisata pe site), transportul si taxa de plata ramburs.

Plata anticipata (transfer bancar)
– in acest caz veti primi de la noi, pe e-mail sau fax o Factura Proforma ce va contine contravaloarea produselor comandate la care se adauga doar taxa de transport. Aceasta Factura Proforma se poate achita prin transfer bancar sau numerar la un sediu de banca ING Bank, etc.
Livrarea se va face imediat dupa intrarea banilor in contul Savana Comteh srl. In cazul in care plata produselor nu se confirma in termen de 3 zile lucratoare de la emiterea facturii proforme, produsele vor fi deblocate si reintroduse in stoc.

Adresa de livrare:
– completati aceasta rubrica doar in cazul in care adresa de livrare este alta decat cea mentionata de Dvs. in rubrica similara de la Date personale / Date Societate (de exemplu: adresa de la servici, adresa altei persoane, etc.).

Daca aveti observatii sau precizari pentru aceasta comanda:
– treceti observatii referitoare la livrarea comenzii Dvs. (de exemplu: intervalul orar, data livrarii, detalii adresa, etc.) sau orice alte mentiuni

Dupa trimiterea acestui formular completat va apare un mesaj (sub butonul Trimite) ce va avea textul:

“In cel mai scurt timp veti fi contactati pe e-mail sau telefonic pentru a ne confirma acceptarea costurilor finale privind expeditia (pret produse si transport) si a stabili ultimele detalii.”