Datorita succesului dobandit de-a lungul timpului de produsele companiei Sennheiser, pe piata din Romania nu au intarziat sa apara si produsele false etichetate Sennheiser.
Acestea sunt foarte bine realizate si din exterior, de multe ori par produse autentice. Doar in timpul functionarii se pot observa caracteristicile foarte slabe, mult diferite de cele ale produselor originale. La astfel de produse nu puteti beneficia de asistenta unitatii de “Service Autorizat Sennheiser in Romania
De aceea va sfatuim sa nu achizitionati produse ale Grupului Sennheiser decat de la Parteneri autorizati Sennheiser in Romania pentru a va bucura de toate avantajele unui produs original:
- performante tehnice de exceptie
- materiale de cea mai buna calitate
- garantia Sennheiser de 24 luni
- activitati de service in garantie si post-garantie in singura unitate de “Service Autorizat Sennheiser in Romania
De toate acestea puteti beneficia prin achizitionarea de produse originale importate de catre SC Savana Comteh SRL in mod direct sau prin reteaua de Parteneri autorizati mentionati la: Parteneri autorizati Sennheiser

In prezent Compania Sennheiser se implica in mod activ intr-o ampla campanie contra pirateriei, pentru protejarea brand-ului si a clientilor sai.